2021. 6. 24
新型コロナウイルス感染症予防対策について
To prevent infection of COVID-19 (English below)
パビリオン・トウキョウ2021では東京都及び各自治体が定める感染症防止ガイドラインを遵守し、新型コロナウイルスの感染症予防対策に努めます。
ご来場のお客様へも感染症対策へのご理解・ご協力を賜りたく、以下記載内容をご一読いただき、 遵守くださいますようお願い申し上げます。
尚、今後政府や行政等から指導・方針・見解の変更があった場合、都度対応を協議し、予防対策内容を変更・更新するものとします。
■下記項目に該当される場合、ご来場をお控えください。
①過去2週間以内に発熱や風邪症状、咳、下痢、味覚障害、嗅覚障害、だるさ、息苦しさ等の症状がある場合
②過去2週間以内に新型コロナウイルス感染症陽性とされた者との接触がある場合
③過去2週間以内に同居者、ご家族など身近な知人の感染が疑われる場合
④過去2週間以内に政府から入国制限、入国後の観察期間を必要とされている国・地域への訪問歴及び当該在住者との接触がある場合
■飛沫感染を防ぐためマスクの着用(未就学児を除く)をお願いします。咳やくしゃみをされる際は「咳エチケット」にご協力ください。
■こまめな手指消毒にご協力ください。各パビリオンに手指消毒用の消毒設備をご用意いたしますので、ご利用ください。また、個々でも携帯用消毒液や除菌シート等の感染症対策グッズのご持参をお願いいたします。
■A茶室「五庵」、Hオブリタレーションルームでは来場者全員の個人情報を取得させていただきます。必要に応じて保健所等の公的機関へ提供する場合がございます。予めご了承ください。また、当日の検温で37.5℃以上の発熱を計測した場合は、ご入場いただけません。
■ご来場前に新型コロナウイルス接触確認アプリ「COCOA」のご登録をお願いいたします。
同アプリにて感染者との濃厚接触が判明した場合、その方はご参加いただくことは出来ません。
新型コロナウイルス接触確認アプリ(COCOA)について・・・
https://www.mhlw.go.jp/stf/seisakunitsuite/bunya/cocoa_00138.html
ダウンロードは上記URL内から行うことができます。
■会場内、周辺での感染防止策
・会場では充分な距離を保ち、お客様同士の会話はなるべくお控えください。
・会場内において、お客様の密接な状態など感染リスクの高い状況があった場合、
スタッフよりお声掛けさせて頂く場合がございますので、ご協力頂きますようお願いいたします。
■スタッフの感染症対策について
・本プロジェクトに従事するスタッフ・関係者へ検温・健康状態のチェックを実施いたします。
・開催日までに37.5℃以上の発熱等の体調不良が確認された場合には、その者は業務に就きません。
・こまめな手洗いや、適宜アルコール消毒液を設置・携帯し、注意喚起に努めます。
・マスクの着用を義務付けます。
・三密(密閉・密集・密接)を避けて行動します。
・大きな声での会話を控えます。
PAVILION TOKYO 2021 follows the guidelines for the prevention of infectious diseases established by the Tokyo Metropolitan Government and other local governments, and takes measures to prevent spread of COVID-19.
We would like to ask for the understanding and cooperation of all visitors to the pavilions, so please read the following information and comply with it.
In the event of any changes in guidance, policies, or opinions from the government or administrative agencies, we will discuss how to respond to such changes, and will change or update our preventive measures accordingly.
If any of the following apply to you, please refrain from coming to the event.
(1) If you have had symptoms of fever, cold, cough, diarrhea, taste disorder, smell disorder, lethargy, or breathlessness within the past two weeks.
(2) If you have had contact with a person who has tested positive for COVID-19 within the past two weeks.
(3) If you suspect that a close acquaintance such as a roommate or family member has been infected within the past two weeks.
(4) If you have visited a country or region where the government has imposed entry restrictions or required an observation period after entry, or if you have had contact with a person living in such a country or region within the past two weeks.
Please wear a mask (except for preschool children) to prevent droplet infection. Please follow “cough etiquette” when you cough or sneeze.Please be sure to sanitize your hands frequently. Please use the disinfection facilities available at each pavilion. Also, please bring your own anti-infection items including portable hand sanitizer and sanitizing wipes.
Personal information of all visitors will be collected in Tea House “Go-an” and The Obliteration Room. Please understand that if necessary, we may provide this information to public institutions such as the public health center. If you have a temperature of 37.5℃ or higher, you will not be allowed to enter.
Please register for the application “COCOA” before coming to the venue.
If the application reveals that you have had close contact with an infected person, you will not be allowed to attend the event.
You can get information about COCOA and download it from here
Measures to prevent infection in and around the venue:
Please keep a sufficient distance and try to refrain from talking with other visitors at the venue.
If there is a high risk of infection in the venue, such as close contact between visitors, the staffs may ask for your cooperation.
Infection control for staff:
We check the temperature and health of the staff and related persons working on this project.
If any staff member is found to have a fever of 37.5℃ or higher by the day of the event, he or she will not be allowed to work.
We strive to raise awareness by frequently washing hands and setting up and carrying sanitizer as appropriate.
All staffs wear a mask.
We avoid the three densities (closed, crowded, and close) and refrain from talking in a loud voice.